První screenshoty akčního RPG Vampyr
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První screenshoty akčního RPG Vampyr

První screenshoty akčního RPG Vampyr

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 2. 2016 09:28 4
Reklama

Vývojáři z pařížského studia Dontnod Entertainment, kteří mají na kontě skvělou epizodickou adventurní sérii Life Is Strange a solidní akci Remember Me, se pochlubili prvními screenshoty z akčního RPG Vampyr.

Vampyra vydává Focus Home Interactive a na pulty obchodů by měl dorazit už příští rok. Tentokrát půjde o klasický titul, žádný epizodický experiment jako posledně. Hra samotná ale nemá ambice o nic menší. Právě naopak. Na novince studio pracuje už listopadu 2014 a z toho, co o ní zatím víme, lze usuzovat, že půjde o dosud nejrozsáhlejší projekt Dontnod Entertainment.

Nyní se konečně můžeme podívat, jak bude hra skutečně vypadat. Po několika konceptech a artworkách máme totiž k dispozici první screenshoty přímo z akce. Hru pohání Unreal Engine 4 a jak to vypadá, temné prostředí Londýna na počátku 20. století má opravdu velmi ponurou atmosféru, jak jsme doufali.

Všechny známé detaily o hře jako takové, její náplni i příběhovém pozadí jsme si shrnuli v poslední novince z loňského prosince.

Titul se chystá na PC a konzole PS4 i Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama