Nový Mass Effect vyjde až v roce 2017
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Mass Effect vyjde až v roce 2017

Nový Mass Effect vyjde až v roce 2017

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 3. 2016 10:19 13
Reklama

Všeobecně se mělo za to, že Mass Effect: Andromeda vyjde ještě letos. Sice to byl tak trochu nápad z kategorie “přání otcem myšlenky”, nicméně mnohé tomu nasvědčovalo. Bylo by hezké, kdyby nás společnosti EA a BioWare chtěly takto potěšit a naservírovat nám pod stromeček dlouho očekávané pokračování vesmírné ságy. Nic z toho ale nebude. Definitivně.

Naděje fanoušků zadupal do země finanční ředitel EA Blake Jorgensen, který na akci Media & Telecom Conference prozradil, že pokračování Mass Effectu letošní Vánoce nestihne. Vyjde až v prvním čtvrtletí příštího roku. Není to přitom poprvé, kdy právě tento muž nechal hráče nahlédnout do podrobných plánů EA, takže tuto informaci můžeme brát jako důvěryhodnou i konečnou.

Na druhou stranu, aby to zklamání nebylo tak velké, vyvážil jej dvěma pozitivními zprávami. Titanfall 2 a Battlefield 5 naopak stihnou vyjít ještě letos. Přitom řada hráčů se domnívala, že to bude naopak některá z akcí od EA, která do konce roku nevyjde. Přičemž vývoj Andromedy se pomalu, ale jistě musel přehoupnout do závěrečné fáze, čemuž nasvědčuje například několik odchodů důležitých lidí z týmu, který na Mass Effect pracuje.

Akční RPG Mass Effect: Andromeda bylo oficiálně představeno loni v červnu na E3 v Los Angeles během tiskové konference EA. Hru bude pohánět engine Frostbite 3 od DICE a z úst vývojářů už několikrát v náznacích padlo, že by měl titul vypadat přinejmenším tak dobře jako graficky oslnivý Battlefront.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama