Příběh Shenmue 3 je skoro hotový
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příběh Shenmue 3 je skoro hotový

Příběh Shenmue 3 je skoro hotový

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 3. 2016 16:59
Reklama

Zatímco loni patřilo odhalení Shenmue 3 na tiskové konferenci Sony při příležitosti E3 mezi jedn z vrcholů celé akce, letos byste zřejmě hledali pokračování legendární série na veletrhu marně. I když vývojáři dělají velké pokroky, bude to podle nich chvíli trvat, než uvidíme novinku znovu v akci.

Informaci přinesl francouzský web GameBlog, který měl možnost vyzpovídat autora série Ju Suzukiho a producenta Cedrica Biscaye. Z rozhovoru mimo jiné vyplynulo, že se letos vývojáři do Los Angeles nechystají, nicméně vývoj pokračuje dobře a blíží se k dalšímu milníku. Tím je zkompletování příběhu, které není daleko. V tuto chvíli má být scénář hotový z 95 procent. Hra přitom bude podle Suzukiho přímo navazovat na konec druhého dílu.

Věrné odkazu prvních dvou titulů má být Shenmue i po stránce hratelnosti, která se bude vyznačovat řadou pro sérii typických prvků a charakteristických mechanismů. Ju Suzuki například slibuje, že by chtěl vylepšit quick-time eventy. Autoři naznačují také to, že pokud si hra povede slušně, může se značka dočkat i dalších dílů.

Vyjít by Shenmue 3 podle současných plánů mělo na PC a PS4 v prosinci 2017. To není zrovna brzy. Od vydání dvojky ale uplynulo už bezmála 15 let, čili takové čekání už by nemělo fanoušky rozházet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama