Známe nové hrdiny a mód pro Battlefront
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe nové hrdiny a mód pro Battlefront

Známe nové hrdiny a mód pro Battlefront

Jiří Bigas

Jiří Bigas

3. 3. 2016 09:57 7
Reklama

První plnohodnotné rozšíření pro akci Star Wars Battlefront nazvané Outer Rim se kvapem blíží a vývojáři z DICE se konečně podělili o další detaily na jeho adresu. Jak už víme, součástí DLC budou noví hrdinové, mapy, zbraně, mód, karty a mnoho dalších věcí.

Oficiální web hráče láká na potyčky s nepřáteli mezi továrnami na Sullustu a v paláci Jabby Hutta na Tatooine. Industriální prostředí na Sullustu nás zavede to tavírny a bude se hemžit průmyslovými plošinami i všudypřítomným potrubím. Mapa na Tatooine zase představí proslulý trůnní sál Jabby Hutta nebo garáže nákladního člunu, lákají vývojáři na webu.

Dlouho se spekulovalo o nových hrdinech a navzdory tomu, že mnozí hráči poukazovali na to, že studnice původní trilogie není nevyčerpatelná, přišli vývojáři s atraktivní dvojicí, kterou tvoří námezdní lovec Greedo a bývalý pašerák Nien Nunb, jenž se připojil k povstalcům. Jejich speciální dovednosti zatím neznáme, ale z obrázku víme alespoň to, čím se budou na bojišti ohánět.

Za pozornost stojí i nový mód, který se jmenuje Extraction. “Rebelové přicestovali do velmi nebezpečných míst na Vnějším okraji s cílem vyzvednout cennou zásilku surovin. Teď ji musí dopravit do transportní lodě dřív, než bude pozdě. Impérium dorazilo, aby jim překazilo cestu na místo vyzvednutí,” popisují novinku autoři na webu.

Několik novinek se objeví i mezi zbraněmi a kartami. K dispozici bude nová puška V-10 a blasterová pistole DT-12. Z karet se web zmiňuje o Scatter Gun, Dioxis Grenade a Adrenaline Stim.

Rozšíření Outer Rim je součástí season passu, který se třeba na PS4 prodává za 1399 korun. První placené DLC vyjde už tento měsíc. Na něj naváže v létě rozšíření Bespin zasazené do Oblačného města a na podzim pak vyjde Death Star, o jehož obsah mluví jméno samo za sebe. Rozšíření se budou prodávat zcela jistě i samostatně, ale jejich individuální cenu stejně jako přesné datum vydání zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama