Rocket League slaví úspěch i na Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocket League slaví úspěch i na Xbox One

Rocket League slaví úspěch i na Xbox One

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 3. 2016 18:53 6
Reklama

Rocket League je nejen obrovským fenoménem dneška, ale také značným paradoxem. Hra dokázala vydělat na jednu stranu obrovské peníze, na té druhé nelze než připomenout fakt ten, že se nejedná o nic originálního – autoři se s podobným receptem neúspěšně pokoušeli prorazit již v minulosti, podařilo se jim to však až nyní.

V prosinci jsme psali o dosavadním výdělku 50 milionů dolarů, vydání hry na Xbox One ale mělo na svědomí jen a jen další úspěch hry. Na svém Twitteru se totiž autoři nechali slyšet, že hra při svém dalším konzolovém debutu dokázala oslovit dodatečný milion nových hráčů.

Vydání hry na Xbox One přitom bylo podpořeno propojením s řadou her, jež jsou právě pro konzoli Xbox exkluzivní. Unikátní doplňky do hry tak rozšířily prvky ze série Halo, Gears of War i Sunset Overdrive.

Dosavadní úspěch hry vývojáři přitom autoři plánují aktivně podporovat i nadále a výsledkem toho je i plánované vydání hry v krabicové edici a ve verzi pro Mac. Nás každopádně v tuto chvíli zajímá, jak jste na tom s touto arkádou vy – propadli jste kouzlu hry, nebo vás Rocket League zcela minula?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama