Solus Project nabízí další hodiny zábavy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Solus Project nabízí další hodiny zábavy

Solus Project nabízí další hodiny zábavy

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 3. 2016 13:36
Reklama

Dobrodružné sci-fi The Solus Project, které vzniká v česko-švédské koprodukci týmů Grip Digital a Teotl Studios, se dočkalo prvního rozšíření. Do early acces verze přibyl další obsah, díky němuž vývojáři slibují, že vás hra v předběžném přístupu už zabaví minimálně na šest hodin.

Early access totiž v případě titulu The Solus Project znamená, že hra je nekompletní co do rozsahu, ale mechanismy a celkovou prezentací má blíže k plnohodnotnému produktu. Part 2, jak samotní autoři obsahový bonus nazývají, odhaluje další tajemství zdánlivě opuštěného světa. Hlavní hrdina se stále nemůže zbavit dojmu, že je při svém průzkumu neznámé planety sledován a pozorován.

Co se nového obsahu týče, The Solus Project nyní nabízí další velký ostrov společně s největším jeskynním systémem, který má hráče zabavit na dalších 3 až 5 hodin oproti nedávné základní verzi. Čekají na nás nejen nová tajemství a artefakty, ale na číhají tu rovněž nová nebezpečí, třeba v podobě bouří.

Part 2 pro The Solus Project už je k dispozici na PC a verze pro Xbox One by měla být updatovaná v pátek. Obě verze máme v předběžném přístupu k dispozici a rádi bychom vám ještě před vydáním kompletní hry nabídli textové dojmy.

Early acces verze vyšla v únoru a bude postupně doplňovaná. Plná verze by pak měla být k dispozici během května. Singleplayerový survival zavede hráče na neznámou planetu Gliese-6143-C, která je poslední šancí lidstva na nalezení nového domova. Hru pohání technologie Unreal Engine 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama