Total War: Warhammer byl odložen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Total War: Warhammer byl odložen

Total War: Warhammer byl odložen

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 3. 2016 16:56 8
Reklama

Společnost Sega dnes mírně zarmoutila fanoušky sérií Total War a Warhammer. Nová strategie od britského studia Creative Assembly, která propojí obě značky, se opozdí. Namísto 28. dubna vyjde až 24. května.

“Mohl by to být ten nejlepší Total War, jaký jsme kdy udělali. Nechceme ho uspěchat,” nechal se slyšet kreativní šéf Mike Simpson. Co vás ale pravděpodobně překvapí, je další důvod. Podle Simpsona je Warhammer obrovská hra a vývojáři se údajně chtějí ujistit, že recenzenti budou mít dostatek času na to, aby ho prošli skrz naskrz ještě předtím, než titul vyjde. Což tedy není zrovna obvyklý důvod odkladu. Zejména ne v posledních letech, kdy mnozí vydavatelé neberou na herní magazíny nějaké zvláštní ohledy a mnohdy se redakce k review verzím dostanou až společně se zákazníky po vydání hry. Mike Simpson poděkoval všem, kteří si nový Total War předobjednali a už netrpělivě vyhlíží datum vydání.

Společně s tím studio zveřejnilo rovněž konečnou podobu minimálních a doporučených hardwarových nároků. Doplňují je navíc extra požadavky pro ty, kteří se nechtějí spokojit s ničím horším, než je 60 snímků za sekundu. Tentokrát vám ale doporučujeme nároky prostudovat třeba na této stránce, protože je to s nimi trochu komplikovanější. Každou konfiguraci doprovází poznámky přímo od vývojářů, z nichž si můžete udělat lepší obrázek o tom, jak obstojně se bude hra na dané sestavě skutečně hýbat a v jakých detailech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama