Remedy: Náš Max Payne by byl cool!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remedy: Náš Max Payne by byl cool!

Remedy: Náš Max Payne by byl cool!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

9. 3. 2016 12:49 3
Reklama

Už začátkem únoru mluvil designér Sam Lake o třetím dílu série Max Payne, která už po prodeji licence vyšla pod hlavičkou Rockstaru. Uznal práci Sama Housera, pochválil celý tým za nový přístup a naznačil, že je vlastně rád, co se se značkou stalo.

Na druhou stranu ale nově přiznává, že by v Remedy byli schopní vytvořit další díl, který by nebyl o nic méně cool než ten předchozí.

„Hru [Max Payne 3] jsme hráli, měli jsme k ní pár poznámek a já využil skvělé příležitosti pracovat s Danem Houserem na přípravách prequel komiksu pro Maxe Paynea 3,“ říká Sam Lake v rozhovoru pro Metro. „Ale nic jiného už v naší režii nebylo. Ani nevím, jestli by podobná příležitost [vrátit se k sérii] byla nasnadě, každopádně by to ale mohla být sranda,“ rozvíjí Lake myšlenku dál.

Jsem si jistý, že bychom přišli s něčím skvělým! - Sam Lake

Těžko však soudit, nakolik jde jen o očekávanou řeč směrem k sérii, jíž vytvořil a propujčil jí i svůj obličej, a nakolik se opravdu Remedy snaží s koncem vývoje Quantum Break nepřímo oslovit lidi z Take Two, potažmo Rockstaru, aby opravdu mohli na čtvrtém dílu akce, která dala hrám bullet-time, skutečně pracovat.

Lake zároveň s tím potvrzuje, že značku Max Payne prodávali Rockstaru s vědomím, že druhý díl bude pro Remedy posledním, uzavírat však definitivně všechny dveře ale zřejmě není stylem slavného designéra: „Rozloučení se sérií toho ve mně spoustu zavřelo. Ale kdo ví – když se něco podobného naskytne [nabídka na vývoj 4. dílu], jsem si jistý, že bychom přišli s něčím skvělým,“ uzavírá Lake.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama