Po Diablu II se patche dočká i Warcraft III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Po Diablu II se patche dočká i Warcraft III

Po Diablu II se patche dočká i Warcraft III

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 3. 2016 13:43 7
Reklama

Následující video je sice adresované zejména čínské komunitě, změny v něm naznačované se však týkají celého světa spolu s tím i všech hráčů Warcraftu III. Po páteční zprávě o aktualizaci pro Diablo II přinášíme zprávy o dalším patchi, tentokráte pro letitou strategii od Blizzardu.

Tím je zmiňovaný Warcraft III a bohužel se ani tentokrát kromě data vydání (15. březen) nedozvídáme nic konkrétního. V přiloženém videu ke hráčům hovoří Robert Bridenbecker, vedoucí divize klasických her Blizzardu. Bridenbecker slibuje nový patch pro takřka 14 let starou RTS s tím, že se stále ještě nejedná o poslední slovo.

To je přístup rozhodně chvályhodný a Blizzard tak jde vývojářskému světu příkladem. Nás by však na mnohem více zajímalo, jak to bude se sérií do budoucna. Do kin se přeci jen chystá celovečerní snímek, nebylo by tedy určitě od věci sérii oprášit a dostat ji opět na výsluní. Přeci jenom, sága jménem StarCraft se s plánovaným přídavkem chýlí ke konci a pokud má nějaké studio potenciál udržet žánr RTS v pozoru, tak je to určitě právě Blizzard.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama