Deep Silver: Kvalitou Homefront překvapí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deep Silver: Kvalitou Homefront překvapí

Deep Silver: Kvalitou Homefront překvapí

David Plecháček

David Plecháček

17. 3. 2016 12:40 2
Reklama

Původní Homefront nijak neoslnil, na druhou nijak nezklamal. To se týkalo i grafického a technického zpracování, příběhu, zkrátka všeho, a tak se jednalo o velmi průměrnou akci. Za těch pět let, které původní díl a Homefront: The Revolution dělí, se ale změnilo opravdu hodně, mj. značka nepatří THQ ale společnosti Deep Silver, a tak se noví majitelé musí ohánět, aby svou značku značně vyleštili. A podle výkonného ředitele společnosti, Klemense Kundratitze, kvalita nového Homefrontu leckoho překvapí.

„Odteď až do léta je Homefront naší prioritou,“ řekl Kundratitz. „Chystáme se mnoho lidí překvapit kvalitou našeho výsledného produktu. Během vývoje jsme čelili několika výzvám, ale jsme rozhodnutí etablovat Homefront jako snadno rozpoznatelnou IP ve svém žánru,“ dodává. Podle něj by měla hra nabídnout masivní singleplayerovou část, která „je hluboká a úplně vás pohltí“, a kterou si navíc budeme moci projít v kooperativním módu.

I vývoj Homefrontu si prošel značnými obtížemi. Vývojářské studio původního Homefrontu, Kaos Studios, bylo díky finančním obtížím THQ zavřeno. Bankrot celé společnosti v roce 2012 následně zapříčinil masivní rozprodej celého portfolia, a tak se práv na značku Homefront zhostila společnost Crytek. Vývoj byl postoupen studiu Crytek UK, jenže ani zde nebylo machinacím konec. Do hry v červnu 2014 vstoupila firma Deep Silver (která si na rozprodeji THQ také uzmula svůj díl), jež měla po dohodě s Crytekem celou hru spoluvydávat. O měsíc později se Crytek sám dostal do finančních problémů, a tak svá práva na Homefront prodal mateřské společnosti Deep Silveru, firmě Koch Media, jež převzala i všechny zaměstnance studia Crytek UK, které bylo následně přejmenováno na Dambuster Studios. 

Hra by měla vyjít po několika odkladech 20. května, a to na PC, Xboxu One a PS4

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama