Oznámení kolekce BioShock se blíží
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámení kolekce BioShock se blíží

Oznámení kolekce BioShock se blíží

Jiří Bigas

Jiří Bigas

17. 3. 2016 11:32 8
Reklama

Opakovaně avizovaná, ale oficiálně dosud stále nepotvrzená kolekce her ze série BioShock se zdá být jistou věcí. Poté, co se zmínka o tomto titulu objevila letos v únoru v databázi brazilské ratingové komise a už loni na podzim na stránkách jednoho jihoafrického e-shopu, přichází další důvěryhodná stopa.

Počin nazvaný výmluvně BioShock: The Collection zachytili fanoušci na stránkách tchajwanské ratingové komise. A pozor, tentokrát zápis doprovodil i obrázek krabice, z nějž se dá ledacos usuzovat také o obsahu kolekce. Produkt byl schválen ve verzích pro PC, PS4 a Xbox One. Dříve nespatřený artwork slibuje, že se prostřednictvím kolekce vypravíme do podvodního světa Rapture i létajícího města Columbia. A musíme podotknout, že obal vypadá vážně pěkně.

Jisté tak je, že kolekce bude obsahovat přinejmenším první díl i Infinite a velmi pravděpodobně také dvojku, i když na ní nepracovali původní autoři z Irrational Games alias 2K Boston. My navíc pevně doufáme, že ten, kdo kolekci sestavuje, nezapomene ani na důležitý spojující prvek obou světů, a sice dvoudílné rozšíření Burial at Sea pro Infinite.

Vydavatel, kterým je společnost 2K Games, existenci kolekce stále oficiálně nepotvrdila, ale nyní už se to zdá být jen formalitou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama