Epic stále dělá Fortnite. Paragon má přednost
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Epic stále dělá Fortnite. Paragon má přednost

Epic stále dělá Fortnite. Paragon má přednost

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 3. 2016 13:46
Reklama

Kam se zatoulal Fortnite od Epicu, ptáte se? Survival sandbox akce měla být jednou z prvních her, kterou bude pohánět Unreal Engine 4, ale její vydání je stále v nedohlednu. Odhalena přitom byla už v roce 2011. Epic nyní uklidňuje netrpělivé fanoušky, že na Fortnite nezapomněl a stále se na něm pracuje.

V rozhovoru pro Game Informer šéf studia Tim Sweeney připustil, že MOBA Paragon dostala přednost. Na Fortnite se podle něj usilovně pracuje, ale první přijde na řadu právě Paragon a až po jeho úspěšném startu se chce Epic soustředit na uvedení dalšího projektu. Fortnite podle jeho slov není hra, kterou by bylo snadné udělat.

“Je to hra s úžasnými a propracovanými RPG prvky. … Je to hra, která potřebuje čas, pokud ji máme udělat správně. Pro Epic zůstává obrovskou prioritou a rozhodně můžete očekávat v budoucnu další novinky,” dodal Sweeney.

V prosinci 2011 ještě hru představoval Cliff Bleszinski, který později Epic opustil. Sweeney hru popsal jako mix Minecraftu a Left 4 Dead. Koncem roku 2014 běžel uzavřený alfa test, loni se pak představila verze pro Mac na veletrhu WWDC 2015. Fortnite má být free-to-play a na jeho vývoji se podílí polské studio People Can Fly, dočasně známé také jako Epic Games Poland, která má na kontě hry jako Gears of War: Judgment, Bulletstorm, ale třeba i Painkiller.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama