LawBreakers nakonec nebudou F2P
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka LawBreakers nakonec nebudou F2P

LawBreakers nakonec nebudou F2P

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 3. 2016 07:11
Reklama

Z minulosti již víme, že Cliff Bleszinski nemá rád příběhové kampaně a standardní přístup ke gravitaci. Jeho nacházející multiplayerová akce LawBreakers bude zohledňovat obojí a vedle absence kampaně se bude hratelnost hry točit i okolo nestandardního chování gravitace. Dnes se navíc dozvídáme, že se tomu tak bude dít pouze na Steamu – jinde totiž hra nevyjde.

Alespoň ne po nějakou dobu – z LawBreakers se totiž stává Steam exkluzivní titul a navrch Bleszinski na GDC oznámil opuštění od plánovaného F2P platebního modelu. Tím CliffyB dotahuje ideu tu, že se vývojářský tým chce vyhnout platebnímu modelu pay-to-win, od kterého dává ruce pryč i řada jiných titulů. Navrhování ryze F2P hry navíc vývojáře zdržovalo – často se totiž plánování zvrhlo na vymýšlení toho, jak vlastně vydělat.

Vedle toho chce CliffyB a jeho tým hru přednést v dospělejším grafickém kabátku, jenž by se odlišil od záplavy barevných a pastelovými barvami hýřících titulů, v tomto případě navíc pouze na PC. Alespoň do té doby, dokud se vydavatel nerozmyslí jinak a než se případně najde další partner, který by konzolové porty hry zařídil.

My se každopádně již nyní můžeme podívat na hardwarové nároky PC verze. Ty jsou v případě minimální soustavy celkem střídmé, ta doporučená už ale může vyrazit dech i zkušeným harcovníkům, co říkáte?

Minimální konfigurace

OS: Windows 7/8.1/10, 64 bit
CPU: Intel Core 2 Duo E6600
Grafická karta: GeForce GTX 460
VRAM: 1 GB
RAM: 4 GB
HDD: 12 GB

Doporučená konfigurace

OS: Windows 7/8/10 64 bit
DirectX: DirectX 9
CPU: Intel Core i7 4790
Grafická karta: GeForce GTX 960
RAM: 8 GB
HDD: 12 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama