DLC pro Battlefront už v úterý. Je tu trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC pro Battlefront už v úterý. Je tu trailer

DLC pro Battlefront už v úterý. Je tu trailer

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 3. 2016 08:58 1
Reklama

Po několika obrázcích a poměrně konkrétních informacích na konto prvního placeného rozšíření pro akci Star Wars Battlefront se DLC Outer Rim konečně představuje prostřednictvím plnohodnotného traileru. A známe už i jeho datum vydání. Balíček z předaleké galaxie dorazí 22. března.

Stylová upoutávka, která fanoušky Hvězdných válek určitě chytne za srdce, nás láká na čtveřici nových map, nový mód nazvaný Extraction, představuje v akci oba nové hrdiny a slibuje pochopitelně rovněž nové zbraně a karty.

Rozšíření s pašeráckou tématikou bude pochopitelně součástí season passu. Ten, kdo si jej chce koupit samostatně, si ale bude muset počkat až do 5. dubna. Každé DLC samo o sobě pak bude stát 15 dolarů, tedy v přepočtu přibližně 360 korun. Na první rozšíření naváže v létě DLC Bespin zasazené do Oblačného města a na podzim pak vyjde Death Star s kultovní Hvězdou smrti. Zatím nepojmenovaná čtvrtá expanze vyjde začátkem roku 2017.

Znovu se tak potvrdily informace obchodu GameStop z minulého týdne, který DLC sliboval za 15 dolarů na 5. duben. A samostatně se tak skutečně prodávat začne. V březnu se rozšíření dočkají jen majitelé season passu, jak už bylo řečeno. Ten stojí 50 dolarů, což odpovídá ceně přibližně 1200 korun. Na českém Xbox Storu za něj opravdu dáte 1199 korun. Třeba na českém PS Storu se ale season pass prodává za o poznání vyšší cenu - 1399 korun.

Více o obsahu expanze Outer Rim jsme psali už v minulých novinkách. Vedle něj se příští týden do Battlefrontu dostanou v rámci bezplatného updatu i takzvané Hutt Contracts, spectator mód a další vylepšení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama