Prodeje Firewatch překročily půl milionu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prodeje Firewatch překročily půl milionu

Prodeje Firewatch překročily půl milionu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 3. 2016 08:59
Reklama

Investice a peníze, jaké vydavatelství Panic vložilo do Firewatch studia Campo Santo, se dokázaly navrátit již během jediného dne. Tato explorativní adventura se prodávala jako na běžícím páse a vydavatel oznamuje, že během prvního měsíce se prodalo na půl milionu kopií hry.

Jednalo se navíc o prodeje za plnou cenu, z čehož vyplývá, že zisk ze hry již dosáhl deseti milionu dolarů (tedy necelé čtvrt miliardy korun) a k takovému úspěchu nelze než poblahopřát. Panic si navíc z finančního hlediska pochvalují možnost objednat si fyzické výtisky fotografií ze hry (možné pouze v případě PC verze hry) – těch již distribuovali přes 200 tisíc a jak výroba jednoho takového balíčku vypadá, to již můžete vidět na v přiloženém videu.

Úspěch je to zkrátka parádní. Firewatch si vysloužil od kritiků slušná hodnocení a úspěch u hráčů je jistě zasloužený. Přidali jste se k němu i vy, nebo snad preferujete akčnější žánry?

Za pozornost jistě také stojí, že se vývojáři plánují hře věnovat i na dále a další optimalizace se tak kupříkladu dočká nejenom zprvu problematická PS4 verze hry, ale i ta pro Mac.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama