E-mail prozradil DLC zombie mapu pro CoD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka E-mail prozradil DLC zombie mapu pro CoD

E-mail prozradil DLC zombie mapu pro CoD

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

21. 3. 2016 12:15
Reklama

Vypadá to, že ze season passu pro Call of Duty: Black Ops 3 budou mít radost především fanoušci zombie módu. V e-mailu rozeslaném majitelům DLC Awakening k Black Ops 3 prozradil Activision další rozšíření zombie módu dosud neoznámenou mapou.

V e-mailu vydavatel lákal hráče na zakoupení levnějšího season passu na PS Storu, jehož zakoupením by dostali bonus v podobě dynamických systémových témat pro PS4 a Zombies mapu The Giant, která je standardní součástí season passu. Odkaz z e-mailu vedl na stránku, na které byl k nabídce přidán obrázek z dosud neoznámené mapy.

Na obrázku je vidět zarostlá futuristická stanice se zříceným letadlem v pozadí. Fanoušci hry začali spekulovat, zda se nová mapa nebude odehrávat na ostrově v Mikronésii, na který odkazují souřadnice schované na předešlých mapách zombie módu.

Activision si chybně vybraného obrázku všiml později a odstranil jej. O obsahu druhého DLC Activision i vývojáři z Treyarchu mlčí. Z popisu season passu jen víme, že by DLC mělo vyjít příští měsíc, mělo by obsahovat čtveřici map pro multiplayer a zřejmě opět i jednu zombie mapu navíc. Tedy stejně jako první DLC Awakening, jehož nejlepší součástí byla právě mapa pro mód Zombies.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama