Cities: Skylines nově nabízí úpravu terénu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cities: Skylines nově nabízí úpravu terénu

Cities: Skylines nově nabízí úpravu terénu

David Plecháček

David Plecháček

22. 3. 2016 18:30 5
Reklama

Spekulovalo se o tom poměrně dlouho, a dnes se tak opravdu stalo. Do Cities: Skylines přichází podpora na úpravu terénu, a díky ní budou možnosti vašeho městského plánování zase o něco větší.

Úprava terénu přichází bezplatně všem - stačí si hru aktualizovat na verzi 1.4.0, jež by měla být v tuto chvíli k dispozici. Nejvýznamnější novinka si ve hře vysloužila vlastní kolonku, ve které najdete nástroje na korekci půdy. Pomocí štětců tak můžete vytvářet kopce, údolí, ale i upravovat vodní toky nebo vytvářet vodní kanály. Nic vám tak nebrání vytvořit třeba středomořské Benátky!

Kromě toho se do nově vytvořené sekce přemístilo i umísťování stromů, skal anebo třeba stavba chodníků. Tradičně se díky opravnému balíčku záplatuje několik chyb ve hře. O úpravu terénu si komunita dlouhodobě psala, a jak se zdá, vývojáři z Colossal Order se jim rozhodli vyhovět. Nabízí se otázka - co dál? Přežívají v Cities: Skylines nějaké věci, které byste chtěli změnit, nebo už jsou pouze věci, které vyhlížíte v budoucnosti, příp. jaké?

Cities: Skylines nově nabízí úpravu terénu
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama