R6 Siege se zítra dočká velkého patche
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka R6 Siege se zítra dočká velkého patche

R6 Siege se zítra dočká velkého patche

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

30. 3. 2016 10:36 7
Reklama

Po únorovém fiasku s patchem pro Rainbow Six Siege, po jehož aplikaci například nebylo možné zranit protivníka nožem, případně jste si „nabili“ do zbraně slepé náboje, přichází lidé z Ubisoftu s rozsáhlou opravou, která adresuje opravdu dlouhý seznam problémů.

Patch bude k dispozici od zítřejšího dne pro hráče na PC a 5. dubna pro konzolisty, a kromě opravy nejpalčivějších chyb si ber za úkol zamezit tzv. spawn killingu, tedy zabíjení hráčů přímo na místě, odkud vstupují do hry, vylepšit matchmaking a zabránit jakémukoliv dalšímu podvádění. Díky patchi navíc dojde i k drobným změnám na mapách Yacht (ta přibyla v DLC) a Bank, díky přidání nových objektů, které si hráči v diskuzích vyžádali.

Co setýče matchmakingu, častým neduhem je opouštění lobby v momentě, kdy zjistíte rank nepřátelského týmu, i tomu chtějí v Ubisoftu zabránit, ale zatím nejsou ve svých prohlášeních konkrétní. Obecně také hovoří o vybalancování síly jednotlivých zbraní a vypilování vlastností brokovnice Super 90, případně samopalu SMG-11.

Pokud vás zajímá kompletní výpis toho, co všechno se podařilo vývojářům opravit, zavítejte do oficiálního diskuzního fóra, jen si k pročítání uvařte hrnek oblíbeného nápoje…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama