Tým Titanfallu 2 je o 30 procent větší u T1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tým Titanfallu 2 je o 30 procent větší u T1

Tým Titanfallu 2 je o 30 procent větší u T1

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 3. 2016 08:26 2
Reklama

Na pokračování oblíbené multiplayerové akce v tuto chvíli pracuje přibližně 90 lidí, zatímco v případě prvního dílu jich bylo o dvacet méně. Zástupkyně studia Respawn Entertainment to prozradila v rozhovoru pro magazín Develop.

Kristin Christopher, která se ve studiu stará o nábor zaměstnanců, navíc uvedla, že i druhý tým, který pracuje na dosud neoznámené 3rd person akční adventuře, by se měl časem rozrůst na stejnou velikost. “Respawn roste ze studia jednoho týmu a jedné hry ve firmu dvou samostatných týmů a her,” uvedla Christopher s tím, že nedávno společnost angažovala další posilu. Je jí Stig Asmussen, který dříve pracoval jako vedoucí vývoje God of War III. Právě on bude mít v Respawn na starost druhý titul.

Zatím na něm dělá malý tým, ale jak už bylo řečeno, postupně se zvětší s tím, jak se vývoj rozjede na plné obrátky. Kristin Christopher i přesto připustila, že ve srovnání s jinými AAA vývojáři se může jejich studio jevit relativně malé, navzdory tomu, že pracuje na velkých hrách.

I když se Titanfall 2 dosud nedočkal oficiálního představení, hodně se spekuluje o tom, že by mohl dorazit na trh už letos v zimě. Tyto domněnky podpořily výroky některých představitelů EA nebo fakt, že společnost McFarlane Toys uvede na Vánoce do prodeje figurky inspirované druhým Titanfallem. Pokračování by mělo na rozdíl od debutu obsahovat plnohodnotnou kampaň pro jednoho hráče a kromě PC a Xboxu se s jistotou objeví i na PlayStationu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama