Homefront obsahuje levely z TimeSplitters
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Homefront obsahuje levely z TimeSplitters

Homefront obsahuje levely z TimeSplitters

Jiří Bigas

Jiří Bigas

31. 3. 2016 08:55 1
Reklama

TimeSplitters 2 byla velice originální FPS pro PS2, GameCube a původní Xbox z roku 2002 od studia Free Radical Design. Dnes už lehce pozapomenutou a neprávem opomíjenou sérii připomene akce Homefront: The Revolution od vývojářů z Dambuster Studios.

Není to žádná náhoda. Když bylo v roce 2014 studio Free Radical Design uzavřeno, většina jeho zaměstnanců se přesunula právě do Dambuster Studios, který patří firmě Deep Silver. Ta vlastní práva na Homefront, která získala od Cryteku - posledního majitele Free Radical. Novinka obsahuje první dvě úrovně z druhého dílu TimeSplitters a na tento easter egg hráči narazí v podobě funkčního herního automatu.

Mise Siberia a Chicago mají vypadat úplně stejně jako v původní hře z roku 2002 a nezdá se, že by prošly nějakou úpravou. K dispozici budou nejen na konzolích, ale také na PC, kde si takto originálně série odbude opožděný debut. Práva na značku TimeSplitters ale podle magazínu VideoGamer.com stále vlastní Crytek, coby poslední majitel studia Free Radical.

Přesto… Třeba by to mohlo naznačovat, že se v budoucnu dočkáme pokračování. Poslední díl s podtitulem Future Perfect vyšel v roce 2005. Vývoj čtvrtého dílu byl zrušen v roce 2012.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama