Final Fantasy XV může vyjít i na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Final Fantasy XV může vyjít i na PC

Final Fantasy XV může vyjít i na PC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 4. 2016 11:51 2
Reklama

O Final Fantasy XV toho teď víme celkem dost – měli jste možnost vidět nový trailer a především jste se dozvěděli, že dlouholetý vývoj znamená, že autoři nyní musí prodat až 10 milionů kopií k tomu, aby hra byla vůbec výdělečná. Nově k tomu můžeme přidat i informace o možnosti existence PC verze.

Ta však rozhodně nepřijde s zářijovým vydáním PS4 a Xbox One verze – náklady na vývoj a velikost týmu to zatím nedovolují, pokud však bude hra úspěšná, tak Square Enix PC verzi „rozhodně nevylučují“. A není se čemu divit – někde se těch 10 milionů kopií zkrátka nahnat musí.

Pokud ale PC verze přeci jen vyjde, tak by k tomu mohlo dojít ještě letos. Nyní se však všechna současná snaha týmu opírá do konzolových verzí a do toho, aby tam již konečně hra vyšla a aby také dorazila v maximálně odladěném stavu.

Game director hry, Hadžime Tabata, pak na konto PC verze dodává, že si v týmu uvědomují volání po existenci hry na této platformě. Jistého tedy sice zatím není nic, ovšem již takovéto přemýšlení nahlas může početnou PC komunitu potěšit, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama