Total War: Warhammer představuje upíry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Total War: Warhammer představuje upíry

Total War: Warhammer představuje upíry

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 4. 2016 06:03
Reklama

Ten letošní Total War bude poněkud odlišný a odkloní se od našeho vnímání historie. Studio Creative Assembly se totiž jalo potěšit fanoušky série Warhammer, do jehož univerza bude nový titul zasazen. Novým videem pak hráčům autoři ukazují kampaň za dříve představenou rasu upírů.

Total War: Warhammer vychází 24. května a odstartuje rovnou plánovanou trilogii her. První hra zpočátku nabídne čtveřici hratelných ras a právě jednou z nich je i frakce upírů, kterou komentované video představuje.

Mezi největší přednosti této rasy patří určitě schopnost vybudovat si armádu z nemrtvých, což buduje prostor pro velmi zajímavé strategie. Hráči proti sobě kupříkladu mohou poštvat dva protivníky a na jejich střetnutí pak následně těžit, a to třeba i na velké vzdálenosti od zázemí vlastní domoviny. Nutností je však v rámci výzkumu potřebné nemrtvé jednotky nejprve „vynalézt“.

Fantasy tématika pak s sebou přináší řadu dosud v historii neviděných novinek – například magii, k jejímuž popisu i náhledu mají hráči přístup skrze knihovnu kouzel. Pokud jste fanoušky fantasy tématiky a láká vás kombinace světa Warhammeru a taktického přístupu Total War, tak si video určitě nenechte ujít. Bohužel ale ukazuje pouze strategickou mapu, pohledu na bitvy se nedočkáte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama