Ubi registruje značku Beyond Good & Evil
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubi registruje značku Beyond Good & Evil

Ubi registruje značku Beyond Good & Evil

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 4. 2016 12:50
Reklama

O možném pokračování Beyond Good & Evil byly napsány již stohy papíru, po jakémkoli oficiálním slovu z úst kohokoli z Ubisoftu se však jakoby slehla zem. Mohli jsme slyšet nedávné potvrzení od Michalea Ancela, nic konkrétního však zatím bohužel nevíme. Dnes se ale na to konto dozvídáme to, že Ubisoft si zaregistroval novou ochrannou známku.

Ta by teoreticky souviset s nedávnými spekulacemi o tom, že vývoj Beyond Good & Evil 2 financuje Nintendo a že chce ze hry udělat exkluzivitu zatím nepředstaveného NX. Samotná registrace ochranné známky pak sleduje vývoj videohry, doprovodné online složky a dokonce i papírových produktů a oblečení.

Registrace proběhla 1. dubna, o apríl se ale zřejmě nejedná. Stejně tak nemusí jít nutně o potvrzení čehokoli specifického a může jít jen o pojištění případné tvorby do budoucna či o prostou jistotu toho, že značku nikdo za zády Ubisoftu nezneužije.

My bychom se ale za opětovné oznámení a odhalení pokračování jistě nezlobili – hru Ubisoft poprvé avizoval v roce 2008 a od té doby se objevilo pouze několik kusých informací a především přehršel spekulací. Nic konkrétního. Ale kdoví, třeba se to zlomí právě na letošní E3, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama