Mod opravuje Aliens: Colonial Marines
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mod opravuje Aliens: Colonial Marines

Mod opravuje Aliens: Colonial Marines

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 4. 2016 11:44 4
Reklama

O skutečném stavu Aliens: Colonial Marines toho bylo napsáno opravdu hodně - hráči porovnávali grafickou kvalitu, design úrovní i chování nepřátel, ale nebylo jim to příliš platné. Vývojáři z Gearboxu opravili, co jim přišlo vhod a zbytek přenechali tvůrcům modifikací. Naštěstí se našli tací, kteří na výzvu zareagovali.

Řeč je modaři s přezdívkou TemplarGFX, který vytvořil komplexní modifikaci, opravující snad všechny palčivé problémy původní hry. Grafiku příliš neřešil – i když si pohrál se světlem, stíny i částicovými efekty – ale zaměřil se na umělou inteligenci a hlavně celkovou atmosféru, která by v případě jakéhokoliv díla z univerza Vetřelců měla být děsivá.

K tomu všemu musel samozřejmě upravit spoustu atributů, včetně výdrže xenomorfů, jejichž rychlost a nepředvídatelnost je jejich hlavní zbraní a tak to v boji bohatě stačí. Pokud se vám Vetřelce podaří dostat do zaměřovače, pak byste měli být schopní ho zabít, nenechte se ale zmást i upravenou silou zbraní, které dokreslují skvělou atmosféru.

Modifikaci si můžete stáhnout na portálu ModDB, ještě před tím ale určitě mrkněte i na video, abyste věděli, do čeho jdete!,

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama