Další screenshoty z Mafie III jsou tu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další screenshoty z Mafie III jsou tu

Další screenshoty z Mafie III jsou tu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 4. 2016 08:57 4
Reklama

Mafia III nechyběla na nedávném GDC 2016, respektive její autoři. Seth Rosen z kalifornského studia Hangar 13 měl na akci přednášku, díky níž se dostalo ven několik nových screenshotů ze hry.

Obrázky zachycují známé lokace, ale protože 2K Games novými materiály stále šetří, musíme si vystačit alespoň s nimi. Prezentace se točila okolo problému, jak oživit virtuální svět za pomoci realisticky se chovajících NPC, které ovládá umělá inteligence. Screenshoty se proto zaměřují na scény, v nichž vystupují další postavy. Jak napovídá titulek v levém spodním rohu, stále jde o alfaverzi, která jejíž kvality se mohou od finální verze značně lišit.

New Orleans má být v podání studia Hangar 13 další osobností Mafie III, a proto je součástí hry propracovaný systém, který se stará o interakci hlavního hrdiny s prostředím a to, aby se okolo Lincolna Claye děly různé náhodné události. Třeba v případě policisty, který obtěžuje pár jiné barvy pleti, mohou autoři rozhodnout, v jakých čtvrtích k takové náhodné události může dojít, v jakou denní či noční dobu nebo třeba i za jakého počasí.

Kromě toho se vývojáři na Twitteru před pár hodinami pochlubili artworkem, na kterém je vyobrazen Vito Scaletta jako postarší muž.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama