Boj proti Chaosu v Total Warhammeru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Boj proti Chaosu v Total Warhammeru

Boj proti Chaosu v Total Warhammeru

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

7. 4. 2016 15:23 2
Reklama

Nejnovější ukázka Total War: Warhammer představuje válečnou bitvu, ve které se střetnou armády Impéria a Chaosu, dvou z pěti hratelných frakcí.

Hráči budou moci hrát za rasu Chaosu v příběhovém módu, pouze pokud si zakoupí DLC Chaos Warriors nebo si hru předobjednají a DLC tak získají zdarma. Jinak bude armáda Chaosu představovat pouze nepřátelskou stranu ovládanou počítačem. Tedy kromě vlastních skirmishových bitev, ve kterých bude Chaos prý také dostupný všem hráčům.

Zamknutí jedné části příběhu do DLC, které zřejmě vyjde společně se hrou či brzy po jejím vydání, vyvolalo mezi fanoušky série Total War a světa Warhammeru rozruch. Dlouho vývojáři z Creative Assembly proklamovali, že hra nabídne čtyři hratelné strany - Impérium, trpaslíky, orky a upíry. Oznámení páté hratelné frakce blízko vydání hry málokdo čekal a zvláště pak, když je její zpřístupnění podmíněné další platbou.

Nicméně nové video úplně poprvé ukazuje, jak si armáda Chaosu ve bitvách povede. Ještě před samotnou bitvou vývojáři představují různé jednotky obou armád. Na jedné straně jsou pekelní psi, trollové, obr a spousta vojáků s rohy a ostny na svých zbrojích, na druhé jezdci na demigryfech, kouzelník, rytíři a několik kanónů na dálku i na blízko.

Když pak válečný střet začne, jednotlivé skvadry se pustí do sebe a chvíli to vypadá, že se je situace vyrovnaná. Brzy se však projeví síla jedné z armád a na výsledek se budete muset podívat sami.

Total War: Warhammer vychází na PC už 24. května, téměř o měsíc později oproti dlouhodobému datu vydání původně plánovanému na 28. dubna. Vývojáři to ospravedlňovali tím, že mají dojem, že by se mohlo jednat o nejlepší Total War všech dob a že nechtějí vydání uspěchat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama