Nové screenshoty z Sherlocka Holmese
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové screenshoty z Sherlocka Holmese

Nové screenshoty z Sherlocka Holmese

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 4. 2016 15:50 6
Reklama

Vydání hry Sherlock Holmes: The Devil's Daughter se nezadržitelně blíží a přitom jsme až dosud z nové adventury od studia Frogwares viděli všeho všudy šest screenshotů a jeden moc pěkný atmosférický trailer, který ale nebyl přímo ze hry. Zdá se však, že se vývojáři trochu umoudřili a konečně po čase ukázali nějaké střípky ze své novinky.

Adventura Sherlock Holmes: The Devil's Daughter vychází 27. května, což je už zanedlouho. A pokud ji na poslední chvíli neskolí nějaký odklad, je vážně s podivem, jak málo toho o ní víme a jak málo jsme toho z ní viděli. Zejména ve srovnání s mediální masáží (na poměry toho žánru), která předcházela vydání Crimes & Punishments. Jenže Focus Home Interactive poprvé od roku 2007 v křesle vydavatele vystřídal Bigben Interactive, a tak se dost možná změnil i přístup k marketingu. No, snad to hře neublíží.

Na každý pád se studio Frogwares před pár hodinami podělilo o několik dalších screenshotů, na nichž můžete prozkoumat nové lokace a postavy. Vývojáři už před pár měsíci potvrdili, že nový Sherlock poběží v rozlišení 1080p na PS4 i Xboxu One ve 30 snímcích za sekundu. O vyšší framerate podle svých slov autoři neusilují, protože i přes několik akčnějších sekvencí, je The Devil's Daughter stále adventura, a tak není vyšší standard zapotřebí.

Osmá hra v sérii detektivek od Frogwares míří na platformy PC, Xbox One a PS4 a nabídne pět vzájemně propojených případů, které mají mít co do činění s temnou minulostí Holmesovy rodiny. Vývojáři z Frogwares už na základě postřehů od fanoušků k obalu hry a upoutávce prozradili, že oblíbenému detektivovi propůjčí hlas nový herec, bude mít novou podobu a půjde vůbec o tak trochu jiného Holmese. Snad se autoři příliš nezhlédnou v pojetí viktoriánské Anglie, jak ji představil Assassin's Creed Syndicate, což nelze při pohledu na artwork zcela vyloučit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama