Na akci Titanfall 2 láká první video
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na akci Titanfall 2 láká první video

Na akci Titanfall 2 láká první video

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 4. 2016 16:45 2
Reklama

Necelou minutu dlouhý teaser trailer se nás snaží namlsat na plnohodnotné představení pokračování Titanfallu, k němuž dojde 12. června v Los Angeles při příležitosti E3. I když vývoj nebyl žádným tajemstvím, nyní konečně víme, že odhalení dvojky je za dveřmi a také to, že novinka zřejmě neponese žádný podtitul.

Vývojáři ze studia Respawn Entertainment potvrdili, že Titanfall 2 vyjde na PC, PS4 a Xboxu One, jak se všeobecně předpokládalo a stále počítáme také s tím, že se hra dočká plnohodnotné kampaně pro jednoho hráče, která debutu chyběla. Meč, jenž se v závěru ukázky zaleskne, naznačuje, jakým směrem by se mohla hra vyvinout, pokud jde o kontaktní souboje. Jinak se ale můžeme jen dohadovat, co vše teaser slibuje.

Vydavatel spustil také oficiální stránku, na které toho ale zatím moc nenajdete, a hlavně je v tuto chvíli beznadějně přetížená. I když se video nezmiňuje o datu vydání, je stále možné, že se hry dočkáme ještě letos před Vánoci, jak naznačili někteří představitelé EA v minulých měsících, ale třeba také výrobce hraček s touto tématikou. Nejpozději by pak Titanfall 2 měl dorazit na trh do března 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama