Známe nové postavy z DLC pro Battlefront
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe nové postavy z DLC pro Battlefront

Známe nové postavy z DLC pro Battlefront

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 4. 2016 08:25 1
Reklama

Nechci to zakřiknout, ale Battlefront zraje do krásy. Není pochyb o tom, že vývojáři z DICE rozšíření vždycky uměli (recenzi toho prvního nazvaného Outer Rim už brzy přineseme) a díky nim by si akce v kulisách Star Wars časem mohla ještě vylepšit reputaci podobně, jako se to povedlo závodní hře Driveclub. Autoři už nás proto lákají na obsah druhého placeného DLC.

Za placenými expanzemi příliš nezaostávají ani bezplatné updaty, ale co si budeme namlouvat, ta největší lákadla si DICE šetří pro držitele season passu. Spolu s DLC Outer Rim do hry dorazil nový hrdina a padouch - Nien Nunb a Greedo. Už v červnu řadu kultovních postav prostřednictvím expanze Bespin rozšíří Lando Calrissian z Oblačného města a námezdní lovec Dengar.

Novinek bude ale přirozeně mnohem víc. DICE slibují čtveřici nových map, které nás zavedou do Oblačného města a jeho okolí. “Uvidíte AT-AT v Oblačném městě, vydáte se do oblak v režimu Fighter Squadron a dokonce strávíte nějaký čas v karbonové komoře,” lákají autoři na oficiálním webu. Samozřejmostí jsou i nové blastery či karty a těšit se máme rovněž na nový herní mód.

Všechny novinky se ale netočí jen okolo DLC. Takže se máme podle producenta hry Craiga McLeoda těšit také na další komunitní mise nebo víkendy s dvojnásobným ziskem skóre. I když zůstanete věrní jen základní hře, neminou vás ani nové kontrakty a odměny v podobě karet Berserker, Bacta Bomb nebo Ion Neutralizer.

Za zmínku rozhodně stojí i slib, že autoři chystají víc obsahu pro ty hráče, kteří dávají přednost hraní offline. Tahle překvapení vlkům samotářům prý určitě udělají radost. Podrobností se máme dočkat už zanedlouho a je fakt, že zrovna v tomto směru by Battlefront určitě zasloužil více pozornosti a má rezervy i potenciál výrazně prokouknout.

Bespin je druhé ze čtyř zatím plánovaných rozšíření. Na podzim se dočkáme Death Star s kultovní Hvězdou smrti a dosud nepojmenovaná čtvrtá expanze vyjde začátkem roku 2017. Celkem se v nich majitelé season passu dočkají osmi hrdinů, takže kromě nově představené dvojice nás čekají další dva páry v nadcházejících dvou DLC.

Lze předpokládat, že i Bespin bude po omezenou dobu opět k dispozici jen majitelům season passu a až poté se začne prodávat samostatně jako v případě Outer Rim. Každé DLC samo o sobě stojí 15 dolarů, tedy v přepočtu přibližně 360 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama