Modifikace Skyrimu přidává nová města
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Modifikace Skyrimu přidává nová města

Modifikace Skyrimu přidává nová města

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 4. 2016 19:27 2
Reklama

Po takřka 4 letech vývoje se mezi hráče a fanoušky Skyrimu dostává velmi zajímavá modifikace. Ta nese jméno Holds: The City Overhaul a věnuje se předěláním všech měst ve hře. Změn se tak dočkal architektura, počet osad, jejich velikost a nakonec i její obyvatelé, kterým se mění například denní rutiny.

Osady Falkreath, Winterhold a Dawnstar se tak dočkaly kompletního předělání od samotných základů a další dokonce přibyly – například Amber Guard a Black Moor. Nové lokace se přitom mají nacházet dostatečně daleko od ostatních lokalit tak, aby nikde nenarušovaly řád krajiny a navíc by měly být vybudované i s citem pro vlastní historii i příběhové pozadí a měly by tak bez problémů zapadnout do univerza hry.

Důkazem velké péče je pak například několik nových knih, za napsáním kterých stojí samotný autor modifikace Galandil a druhý tvůrce, Alfredasl. V případě zájmu si nenechte ujít přiložené video a určitě zabrouzdejte na web Nexus, kde lze modifikaci stahovat a kde se také nalézají další videomateriály. Jediným úskalím je tak doporučení rozehrát novou hru – s načtením stávající uložené pozice by totiž prý mohl být problém.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama