Nové obrázky zvou Hitmana do Sapienzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové obrázky zvou Hitmana do Sapienzy

Nové obrázky zvou Hitmana do Sapienzy

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 4. 2016 12:35 2
Reklama

Přímořské městečko v jižní Itálii je ideální místo, kam bychom ihned mohli utéct před naším dubnovým počasím. Slunce, kavárny, luxusní vila, přístaviště, nájemný vrah, obchůdky, těla v mrazáku, líné moře, biochemická laboratoř...

Nový pohled na to, co nás čeká v druhé epizodě nového Hitmana, která vyjde 26. dubna, nabízejí čtyři uvolněné screenshoty. Na nich kromě rozpálených uliček Sapienzy vidíme i zajímavý pohled do interiéru jedné z mnoha budov, které se v městě nacházejí. Laboratoř s lidmi v ochranných oblecích bychom asi nečekali, především, když dosavadní promo materiály nic takového ani nenaznačovaly.

Sapienza představuje první přídavek do nového Hitmana, který se IO Interactive a Square Enix rozhodli vydávat epizodicky po několik měsíců. 11. března jsme se dočkali Intro Packu s misí v Paříži, po výletu do Itálie nás čeká ještě marocká Marrákéš, Thajsko, Spojené státy a Japonsko.

Hráči, kteří si pořídili pouze Intro Pack, si budou moci Sapienzu dokoupit za zhruba 275 korun. Hráčům s edicí Full Experience se epizoda stáhne automaticky, jakmile bude vydaná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama