Mafia III vyjde v říjnu s českými titulky+trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mafia III vyjde v říjnu s českými titulky+trailer

Mafia III vyjde v říjnu s českými titulky+trailer

Jiří Bigas

Jiří Bigas

19. 4. 2016 11:55 22
Reklama

Už dnes odpoledne skončí nekonečné čekání na další upoutávku na novou Mafii. Vývojáři na svém Twitteru slíbili, že se dočkáme ve 14 hodin našeho času.

AKTUALIZOVÁNO

Mafia III vyjde 7. října, potvrdil nový story trailer nazvaný One Way Road. Kdo si hru předobjedná, může se těšit na trojici exkluzivních aut a tři zbraně navíc. Dvouminutová upoutávka se opět pyšní velmi pěknou skladbou, která slibuje našlapaný soudntrack. Tentokrát v ukázce zazní song Son of a Preacher Man od Dusty Springfield z roku 1968, jenž můžete znát z kultovního Tarantinova filmu Pulp Fiction. Do našeho redakčního mailu záhy po vydání traileru dorazila i tisková zpráva od společnosti Cenega, která Mafii III v Česku distribuuje. Firma potvrdila, že na PC i konzolích bude titul obsahovat české titulky. Níže najdete informace od distributora.

Mafia III je zasazena do otevřeného světa New Bordeaux roku 1968, které je upravenou verzí New Orleans. Ohromí vás prostředí plné života a dobových aut, módy i hudby. Lincoln Clay po létech bojů ve Vietnamu moc dobře ví, že rodina nejsou lidé, mezi které jste se narodili, nýbrž ti, za něž jste ochotni zemřít. Nyní, po návratu do New Bordeaux, se Lincoln snaží uprchnout před svou kriminálnickou minulostí. Avšak když jeho „náhradní rodinu“ zradí a vyhladí italská mafie, rozhodne se vybudovat z jejího popela novou a všem, kdo měli tento masakr na svědomí, se po vojensku pomstít. Zběsilé přestřelky, propracovaný boj beze zbraní, napínavé automobilové honičky, obtížná rozhodnutí a dobrý instinkt – to vše je klíčem k přežití na nelítostných ulicích New Bordeaux. Ovšem se správnými pomocníky po boku se můžete probojovat až na vrchol zdejšího podsvětí.

„Mafia III navazuje na hrdou tradici 2K, jíž je vytváření úžasných výpravných zážitků, a zakládá zcela nový standard pro kvalitu interaktivních příběhů,“ řekl Christoph Hartmann, ředitel společnosti 2K. „Haden Blackman a jeho tým talentovaných vývojářů z Hangar 13 nabídnou letos v říjnu hráčům dílo, které se všem vryje hluboko do paměti.“

„Mafia III obsahuje naprosto otevřený svět, ve kterým kypí zločinecké ekosystémy charakteristické pro celou tuto sérii, a zároveň nepouští ze zřetele silný důraz na košatý příběh a poutavé prostředí, jimiž prosluly předchozí Mafie,“ prohlásil Haden Blackman, vedoucí studia a kreativní ředitel Hangar 13. „New Bordeaux z roku 1968 představuje unikátní a bohaté kulisy pro náš drsný příběh o zločinu, zradě, věrnosti a pomstě.“

Hru Mafia III lze již předobjednat ve standardní, limitované deluxe a limitované sběratelské edici. Mafia III Deluxe Edition bude k dispozici u vybraných prodejců v digitální i kusově omezené krabicové verzi, balení kromě hry samotné obsahuje také přístup k dodatečnému obsahu, jenž bude vydán později, včetně cenově výhodnějšího kuponu Season Pass. Limitovaná Mafia III Collector’s Edition je až po okraj napěchovaná různými fyzickými a digitálními bonusy, jejichž prostřednictvím si budete moci vychutnat krásy i zvuky New Bordeaux roku 1968. Kromě kompletního obsahu z Mafia III Deluxe Edition zde najdete také gramofonovou desku s herním soundtrackem, sběratelský artbook, tištěné ilustrace a další dárky. Zákazníci, kteří si u vybraných prodejů předobjednají libovolnou verzi Mafia III, obdrží DLC bonus Rodinné výpalné s trojicí exkluzivních vozidel a zbraněmi, jež se zpřístupní hned při premiéře hry.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

V tu chvíli by se měl na oficiálním kanálu na YouTube a pochopitelně i u nás na Hrej.cz objevit nový story trailer nazvaný One Way Road. S trochou štěstí by také nová upoutávka mohla nabídnout našincům české titulky, tak jako tomu bylo v případě premiérového traileru.

Potvrdila se tak nedávná spekulace, podle níž mělo právě na dnešek připadat nějaké nové oznámení k Mafii III. Fanoušci to vydedukovali z pohlednice, kterou autoři publikovali 11. dubna na Twitteru. Autorem šifrovaného vzkazu byl Vito Scaletta a závěrem svého psaní sliboval, že k setkání dojde právě 19. dubna v 8 osm ráno východoamerického času.

Mezitím známý insider Wario64 na Twitteru napsal, že pokračování Mafie vyjde ve stejný měsíc jako Gears of War 4, tedy v říjnu. Vzhledem k tomu, že se několikrát ukázal být důvěryhodným zdrojem, je velice dobře možné, že datum vydání odhalí i dnešní trailer. Souhra těchto informací ostatně nemusí být náhoda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama