Deskovka This War of Mine se blíží
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deskovka This War of Mine se blíží

Deskovka This War of Mine se blíží

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

20. 4. 2016 07:59
Reklama

Z počítačů, konzolí i tabletů se na stoly hráčů brzy dostane desková verze oblíbené indie hry This War of Mine. Vývojáři z 11bit studios ve spolupráci se společností Awaken Realms, největším světovým výrobcem modelů pro deskové hry, představili návrh kampaně na Kickstarteru pro stolní hru This War of Mine.

Z uvolněných obrázků si můžeme udělat představu, jak asi bude hra vypadat a informace o herních mechanismech prozrazují, že stolní verze nebude od té digitální příliš odlišná. Hráči budou hrát za několik postav v rozbořeném domě, budou muset spolupracovat v náročných situacích, prozkoumávat okolí, obchodovat se spřátelenými lidmi a bojovat s těmi nepřátelskými.

Deskovka This War of Mine se blíží
i Zdroj: Hrej.cz

Návrháři přišli s několika zajímavými prvky, které deskové This War of Mine odlišují od ostatních stolních her. Hra by měla začít při otevření krabice, čímž by se přeskočila občas dlouhá fáze přípravy celé hry. Dlouhé hry bude možné "uložit" a vrátit se k nim třeba příště, až budou mít všichni hráči čas. Volby hráčů se budou v pozdějších fázích promítat do hry a budou mít vliv na vývoj situace. Nakonec hra přijde s nepovinnou mobilní aplikací, která bude moci obohacovat o nový obsah.

Kampaň na Kickstarteru zatím neběží. Zpřístupněním náhledu chtěli návrháři zapojit fanoušky i do přípravy celé kampaně, která by mohla být spuštěná v rámci několika dnů.

Na oslavu odhalení návrhu kampaně připravili lidé z Awaken Realms trojrozměrný model domu a vyfotili v něm nabarvené figurky postav ze hry. Detailní dioráma sice nebude součástí hry, ale postavičky ano. Na komponenty obsažené v krabici a fotky modelu se podívejte do galerie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama