Pyre je nová hra od Supergiant Games
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pyre je nová hra od Supergiant Games

Pyre je nová hra od Supergiant Games

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

20. 4. 2016 08:58
Reklama

Tvůrci skvělých akčních RPG Bastion a Transistor oznámili svůj nový projekt. Ani tentokrát se nebude jednat o klasickou hru s povědomým příběhem - v Pyre se staneme vůdcem skupiny vyhnanců, kteří v podivné zemi hledají cestu zpět domů.

Ve hře se probudíme v oblasti zvané Downside, do které bývají vyhnáni trestanci. Jediný způsob, jak se mohou vrátit zpět domů, je uspět v prastaré soutěži zvané Rites, ve které se utkávají vyhnanci mezi sebou o možnost návratu do společnosti s čistým štítem.

V malé skupině a provizorním karavanu se vydáme napříč prastarou krajinou, potkáme další vyhnance, zjistíme více informací o podivné soutěži i o tom, co se skutečně stane, pokud v Rites uspějeme. Naše činy by nakonec měly určit, kdo ve vyhnanství zůstane a kdo se bude moci navrátit domů.

Hra jako taková by měla tradičně kombinovat výrazný umělecký styl a vyprávění příběhu s neobvyklou hratelností. Na cestách krajinou budeme činit různá rozhodnutí, zatímco při setkání s dalšími skupinami vyhnanců dojde k rychlým akčním soubojům.

Prozatím víme, že Pyre vyjde společně na PC a PS4 někdy příští rok a že se o soundtrack s nejvyšší pravděpodobností opět postará Darren Korb a Ashley Barrett. Hra bude k vyzkoušení na veletrhu PAX East, takže za několik dnů bychom se měli dočkat i dalších informací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama