Rozšíření pro TESO vyjde nejdříve na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rozšíření pro TESO vyjde nejdříve na PC

Rozšíření pro TESO vyjde nejdříve na PC

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 4. 2016 08:53
Reklama

DLC pro The Elder Scrolls Online nazvané Dark Brotherhood vyjde už 31. května na PC a Mac. Konzolisté se pak dočkají 14. června, kdy expanze dorazí na PlayStation 4 i Xbox One.

Rozšíření nás zavede do oblasti Gold Coast, kterou hráči naposledy navštívili ve hře The Elder Scrolls IV: Oblivion z roku 2006. Dark Brotherhood má nabídnout hodiny nových questů, nové dovednosti i vybavení. Pro předplatitele programu ESO Plus, který stojí 15 dolarů měsíčně, bude dostupné zdarma. Ostatní za něj zaplatí 2000 virtuálních korun. Toto ingame oběživo lze pořídit za 8 dolarů (750 jednotek), 15 dolarů (1500 jednotek), 25 dolarů (3000 jednotek) a 40 dolarů (5500 jednotek). Sběratelská verze pak stojí 4000 virtuálních korun a nabídne navíc bonusovou výbavu.

V expanzi se hráč přidá k nechvalně proslulému cechu assassínů a vaším úkolem bude ubránit bratrstvo před tajuplným protivníkem. Jednotlivé úkoly mají důkladně prověřit vaše schopnosti zabijáka. I když Dark Brotherhood oficiálně vyjde až příští měsíc, hráči na PC jej už nyní mohou vyzkoušet na testovacím serveru.

MMO ze světa Elder Scrolls vyšlo v dubnu 2014 s tradiční platební politikou, ale už v lednu 2015 se zbavilo povinných měsíčních poplatků. V červnu téhož roku pak po několika odkladech vyšla konzolové verze pro PS4 a Xbox One. TESO není ale ani klasická free-to-play hra. Titul se dál prodává, avšak namísto povinného předplatného vsadili autoři na model mikrotransakcí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama