Jak velká bude mapa v rozšíření Zaklínače?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak velká bude mapa v rozšíření Zaklínače?

Jak velká bude mapa v rozšíření Zaklínače?

Jiří Bigas

Jiří Bigas

28. 4. 2016 08:58 6
Reklama

Nová oblast Toussaint, do které se hráči vypraví v datadisku O víně a krvi pro Zaklínače 3, bude co do rozlohy tak velká jako všechny ostrovy Skellige dohromady.

V rozhovoru pro německý magazín GameStar to slíbili vývojáři ze studia CD Projekt RED. Jedná se tak o další zajímavý dílek do skládačky informací, které o nové expanzi máme. Příběh, který nás do Toussaint zavede, by měl fanoušky zabavit alespoň na 20 hodin, tvrdí autoři.

Naposledy o sobě dalo studio slyšet, když vypustilo do světa několik screenshotů z druhého velkého DLC. Pestrobarevný svět Toussiant, který v sobě nezapře pohádkovou inspiraci a mnohým hráčům evokoval výpravu Alenky do kouzelné říše za zrcadlem, se ale přinejmenším v diskuzi u nás na Hrej.cz setkal u některých fanoušků s rozpaky. Slunný region ve stylu jižní Francie má každopádně zcela jinou atmosféru, než je u Zaklínače zvykem.

Ať už si však o stylizaci a estetické stránce myslíte cokoli, po té technické vývojáři slibují grafiku od datadisku Srdce z kamene ještě vylepšit. Týkat se to má hlavně trávy a listí. Tým dokonce uvažuje o tom, že by novou zelení pokryl i původní mapu. Nad datem vydání se stále vznáší otazník, nicméně komunitní manažer CD Projekt RED prohlásil, že další novinky na konto DLC máme čekat už v květnu. Zatím ale platí, že by expanze O víně a krvi měla vyjít ještě v první polovině letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama