Minecraft je nyní kompatibilní s Gear VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Minecraft je nyní kompatibilní s Gear VR

Minecraft je nyní kompatibilní s Gear VR

Jiří Bigas

Jiří Bigas

28. 4. 2016 12:45 1
Reklama

Pokud se počítáte mezi fanoušky Minecraftu a headsetu Gear VR od Samsungu současně, máte důvod k radosti. Virtuální realita na cesty, na níž se podílela společnost Oculus VR, už si totiž rozumí s kostkovým fenoménem.

Verze kompatibilní s Gear VR je podle autorů ve všech ohledech stejná jako klasická mobilní Pocket edice a obsahuje dokonce cross-platform multiplayer, který mobilní hráče s VR spojí s s těmi, kteří hrají bez headsetu na mobilech i PC s Windows 10.

Vývojáři ze studia Mojang doporučují k optimálnímu zážitků nejvýkonnější a nejnovější mobily, jako jsou Samsung S6 a S7. Minecraft Gear VR Edition stojí v Oculus Storu 7 dolarů, tedy v přepočtu asi 167 korun.

Pokud čekáte na oficiální verzi pro headset Oculus Rift, musíte ještě chvíli vydržet. Na této edici se stále pracuje, ale Mojang na ni rozhodně nezapomněl. Minecraft při této příležitosti pochválil také John Carmack, který nyní pracuje pro Oculus VR. Jeho nejsilnější zážitky z VR údajně pocházejí právě z Minecraftu na Gear VR, nechal se slyšet v tiskové zprávě. No budiž.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama