Příští týden odstartuje open beta Forzy na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští týden odstartuje open beta Forzy na PC

Příští týden odstartuje open beta Forzy na PC

Jiří Bigas

Jiří Bigas

28. 4. 2016 16:07 3
Reklama

Závody Forza Motorsport 6: Apex se už ve čtvrtek 5. května přiřítí na PC. Pokud máte Windows 10, můžete se pomalu začít těšit na otevřenou betaverzi.

Podle Microsoftu se Apex zaměřuje na singl, který bude reprezentovat derivát toho nejlepšího z konzolové verze. Forza na PC tak naneštěstí nebude vůbec obsahovat multiplayer, jakkoli se to zdá být neuvěřitelné. Hlavním tahákem bezplatné hry bude tour o dvanácti závodech.

Chybět nebudou naopak achievementy, kterých můžete posbírat za rovných tisíc bodů. Úctyhodná je i nabídka vozů. I když garáž nedosahuje měřítek konzolové verze, 63 je velmi pěkné číslo. Tratě pak budou k dispozici ve 20 konfiguracích v šesti místech po celém světě. Chybě nebudou ani varianty v podobě nočního závodu a závodu v dešti.

Hra se pyšní podporou DirectX 12 a rozlišením 4K a podle vývojářů z Turn 10 Studios dojde záhy i na podporu volantů. Kromě multiplayeru bude Apex postrádat bohužel rovněž editor polepů, ale Microsoft slíbil, že se prostřednictvím updatů beta dočká alespoň výběru z těch nejlepších komunitních polepů.

Prozkoumat můžete také aktuální hardwarové nároky, které jsou odstupňované podle toho, jestli se spokojíte s nízkými detaily, grafikou ve Full HD, anebo vyžadujete rozlišení 4K a 60 FPS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama