Survival pro Fallout na PC vyšel, co konzole?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Survival pro Fallout na PC vyšel, co konzole?

Survival pro Fallout na PC vyšel, co konzole?

David Plecháček

David Plecháček

28. 4. 2016 16:51 1
Reklama

Tři týdny nakonec trvalo, než se betaverze updatu plně etablovala do plné hry Falloutu, a dnes Survival mód definitivně míří ke všem koncovým uživatelům. Respektive, ke všem hráčům, kteří Fallout hrají na osobních počítačích. Na konzolích se ještě musíme počkat.

Xbox One a PlayStation 4 ale svůj debut těžší verze postapokalyptického RPG zažijí zanedlouho, konkrétně přesně za týden. Díky zmíněnému módu zažijete tužší souboje, obecně složitější přežití v pustině díky potřebám jídla, pití a spánku, limitů se dočká a rychlé cestování a jistých změn dozní i ukládání pozic.

Update, jež nese číselné označení 1.5, pochopitelně přinese i opravy dílčích věcí, z nichž některé souvisí s chystaným DLC Far Harbor - ten dorazí někdy do konce jara.

Připomene, že různé úpravy herních mechanismů nečeká pouze Fallout. Již dříve například Ubisoft oznámil Survivor mód - tedy mód pro přeživší - do hry Far Cry Primal. Proč myslíte, že vývojáři podobný obsah do her vkládají až dodatečně, a nikoliv rovnou od začátku prodejů? Máte vůbec chuť po několika měsících hru projít znovu, tentokrát v těžším podání?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama