Battleborn odhaluje launch trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battleborn odhaluje launch trailer

Battleborn odhaluje launch trailer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 4. 2016 12:49 2
Reklama

Betaverzi Battlebornu se možná nedařilo až tak dobře, jako tomu například bylo v případě titulů konkurenčních, své fanoušky si hra ale jistě našla a do budoucna i najde. Naše dojmy můžete číst zde, aktuálnější než dva týdny staré názory je ale jistě dnes vydaný launch trailer.

Ten vyzývá k tomu, abyste posbírali své kamarády a vrhli se do akce z pohledu první osoby. Hra vychází 3. května na Xbox One, PC a na PlayStation 4 a tehdy se také budete moci střemhlav pustit do sypání olova a dalšího materiálu do svých protivníků.

V zásadě se jedná o kombinaci FPS a žánru MOBA her, ve kterých se do sebe pouští dva týmy v několika liniích útoku. To však v případě Battlebornu není tak úplně pravda – Gearbox jde na tento žánr po svém a s klasickými liniemi útoku tvůrci zatočili.

Jak to zatím vypadá v praxi, to už odhalují naše citované a především kolektivem vytvořené první dojmy. Velkou devizou hry a tím, čím se Battleborn může odlišit, je ale především existence splitscreenu. A i na tu pochopitelně nová ukázka cílí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama