Na nejtěžší obtížnost nedohrál Dooma nikdo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na nejtěžší obtížnost nedohrál Dooma nikdo

Na nejtěžší obtížnost nedohrál Dooma nikdo

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

29. 4. 2016 08:54 7
Reklama

Speciální volbu obtížnosti si připravil id Soft na masochistické hráče, kteří si na nového Dooma už brousí zuby. Nejtěžší obtížnost Ultra-Nightmare je prý tak náročná, že ji nikdo z vývojářů hru nepokořil.

Prozradil to Marty Stratton a Hugo Martin v rozhovoru pro IGN. Ultra-Nightmare totiž kromě všeho nastavení z obtížnosti Nigthmare, tedy tuhosti nepřátel a snížených výskytů léčiva a brnění, přidává i háček v podobě permadeath. Hráči tak mají na celou hru jen jeden život a smrt je pošle zpět na začátek hry.

V kancelářích id Software se z Ultra-Nightmare stala soutěž o vývojáře, který se dostane nejdál. Dle Strattona a Martina dosud nikdo z týmu vývojářů konce hry na tuto obtížnost nedosáhl. Schválně jak dlouho to tedy bude trvat hráčům, než porazí vývojáře v jejich vlastní hře? Já tipuji, že tak do 24 hodin po vydání už někdo Dooma na Ultra-Nightmare dohraje.

Doom vychází 13. května na PC, PS4 a Xbox One. Včera jsme měli možnost se podívat na hodinu ze singleplayeru a na různé novinky, které do série přinesla nová doba.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama