Takhle vypadal zrušený 1666: Amsterdam
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Takhle vypadal zrušený 1666: Amsterdam

Takhle vypadal zrušený 1666: Amsterdam

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

1. 5. 2016 14:15 8
Reklama

Dosud jsme o zrušeném projektu tvůrce série Assassin's Creed mnoho nevěděli, ale v reakci na návrat práv ke značce do rukou Patrice Désiletse na YouTube unikly záběry ze hry, která měla mísit historická fakta s nadpřirozenými prvky.

Před několika dny se povedlo kanadskému vývojáři získat zpět práva ke své hře 1666: Amsterdam, kterou v roce 2013 Ubisoft získal z aukce majetku vydavatele THQ a o několik měsíců později práce na ní ukončil a Désiletse propustil. Ten se od té doby o práva ke své hře s Ubisoftem soudil a k dohodě mezi oběma stranami došlo až tento týden.

Tři roky staré záběry ze hry, která měla původně vyjít na PS3 a Xbox 360, ukazují, že protagonista hry měl v Amsterdamu 17. století schopnost ovládat zvířata. Tématem hry bylo "být horší než samotný ďábel" a zvířata, která spadala pod hráčovu kontrolu, bývají tradičně spojená s čarodějnictvím.

To potvrzuje, že číslovka v názvu neodkazuje pouze na rok, ve kterém by se hra pravděpodobně odehrávala, ale také na spojení s ďáblem, který by nám zřejmě nadpřirozené schopnosti propůjčoval.

Můžeme si všimnout, že vkládáním určitých předmětů či tekutin do hole s havraní hlavou bychom si zpřístupňovali různé možnosti, jak své nepřátele zavraždit, včetně schopností doslova magických.

Návrat 1666: Amsterdam v dohledné budoucnosti nehrozí. Désilets v novém studiu Panache Digital pracuje na epizodické akční survival hře Ancestors: The Humankind Odyssey, která hráče provede zásadními milníky v historii lidstva. Nová hra zatím ani nemá datum vydání a dokud na ní neskončí práce, Désilets se k 1666: Amsterdam nevrátí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama