Zahrajte si Battlefront na pár hodin zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahrajte si Battlefront na pár hodin zdarma

Zahrajte si Battlefront na pár hodin zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 5. 2016 17:30 4
Reklama

Pokud jste ještě neměli tu čest s multiplayerovým Star Wars Battlefront a rádi byste si hru vyzkoušeli, tak si určitě v kalendáři poznačte datum 4. května. Právě tehdy totiž odstartuje čtyřhodinová nabídka vyzkoušení hry na PC zdarma.

Vybrané datum přitom samozřejmě není náhodné a moudřejší již jistě tuší, odkud vítr vane – jedná se o slovní hříčku a poukazuje na přání „Síla tě provázej“, jež je do angličtiny přeložené jako „May the force be with you“. Odtud je již jen krůček k drobnému překlepu a k datu čtvrtého května (May the fourth), jež bylo dříve zvoleno jako mezinárodní den Hvězdných válek.

A ten letos chtějí EA oslavit právě za pomocí trialu hry zdarma. Háček je v tom, že hráči mohou nabídky ke stažení hry zdarma využít pouze jeden den, jak dlouho jim ale bude trvat odehrát ony čtyři hodiny, to je již na nich samotných. Platí to však pouze pro základní hru – přídavků či prémiového obsahu se nabídka netýká.

Zkrátka však nepřijdou ani ti hráči, kteří již hru vlastní. Ti totiž dostanou 4444 herních kreditů na nákup výbavy. Vedle toho se podobná příležitost týká i MMORPG Star Wars The Old Republic, v němž si mohou hráči zdarma vyzkoušet rozšíření Knights of the Fallen Empire. Tato nabídka pak končí až 30. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama