Stardew Valley bude mít multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stardew Valley bude mít multiplayer

Stardew Valley bude mít multiplayer

David Plecháček

David Plecháček

3. 5. 2016 10:14
Reklama

Hit tohoto jara, Stardew Valley, před časem dosáhl hranice milionu prodaných kopií. Eric Barone, tvůrce tohoto farmářského simulatoru, se sice může koupat v penězích jako strýček Skrblík, ale on nezahálí a místo toho připravuje další obsah.

Jistě, mnozí namítnete, že jsme o portu na konzole hovořili několikrát, po celou dobu ale Barone s vydavatelskou společností Chucklefish hledali vhodného adepta, který by Stardew Valley na konzole přinesl. Nakonec podle oficiálních stránek hry na portu pracuje tvůrce sám. Kdy se ho dočkáme ale informace neříkají.

O konzolích se sice hovoří nejčastěji, ale Stardew Valley jsou v tuto chvíli hlavně hráči, kteří hrají na svých počítačích. Ani na ty Barone nepřestává myslet, a kromě hromady nového obsahu plánuje i výrazný posun ve hratelnosti - kooperativní multiplayer. Ani u něj není stanoveno datum vydání, ale jisté je, že pokud bude tato stránka hry povedená, určitě si jí zalíbí ještě o několik hráčů navíc, nehledě na to, kdy se jí dočkáme.

A když už jsme se zmínili o novém obsahu, pojďme se podívat na to, co verze 1.1 ve skutečnosti přinese. Určitých úprav a vylepšení by mělo doznat těžení surovin, stejně tak jako soubojový systém. Dalším významnou pomocí při plánování vaší farmy bude možnost přemístit již postavenou budovu. Nově bude k dispozici více lidí, se kterými se budete moci vrhnout do svazku manželského. V neposlední řadě do hry přibydou nové budovy, suroviny a zboží.

Řekněte nám, propadli jste této mánii, nebo jste nad podobnými hrami zlomili hůl?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama