Explozivní Dangerous Golf ukázal destrukci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Explozivní Dangerous Golf ukázal destrukci

Explozivní Dangerous Golf ukázal destrukci

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

4. 5. 2016 08:08 1
Reklama

Nová hra tvůrců série Burnout se konečně představuje v pohybu a i z krátkého traileru je jasné, že Dangerous Golf jasně naplňuje vizi simulátoru velkého nepořádku.

Arkádové pojetí golfu vychází z oblíbeného režimu Crash Mode z Burnout Revenge, ve kterém hráči naváděli auto v masivní automobilové bouračce a snažili se zasáhnout co nejvíce jiných vozidel. Zde místo sporťáku hráči ovládají ohnivý golfový míček, který v různém prostředí ničí vše, co se mu postaví do cesty.

Golf pro lidi, kteří nemají rádi golf, běží na Unreal Enginu 4, který se stará o ostrou realistickou grafiku a věrohodnou fyziku a destrukční model všech objektů. Ať už zasáhnete talíř, rajče, bezinovou pumpu nebo antickou sochu, tříštění na střepy a střípky ve zpomaleném záběru by mělo uspokojit každého hráče, co nesnáší pořádek.

Celá hra nabídne 100 jamek, co-op režim pro dva hráče a hot seat Party Mode multiplayer až pro osm hráčů.

My si s vývojáři o Dangerous Golf popovídali před několika měsíci, kdy nám vývojář Alex Ward prozradil, proč se po automobilových bouračkách pustil do tvorby golfové hry. Hra vyjde na PS4, Xbox One a PC letos v červnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama