Je tu open beta Forza Motorsport 6 pro PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Je tu open beta Forza Motorsport 6 pro PC

Je tu open beta Forza Motorsport 6 pro PC

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 5. 2016 11:48 16
Reklama

Den D nadešel. Tento okamžik se zapíše do historie jako moment, kdy série Forza zaparkovala na PC. Pokud máte Windows 10, můžete si už dnes stáhnout betaverzi bezplatné závodní hry Forza Motorsport 6: Apex, která patří mezi to nejlepší na Xboxu One.

Hra už je k dispozici v Microsoft Storu a má velikost 18,76 GB. Apex se zaměřuje čistě na singl, jak autoři předem upozornili, neobsahuje bohužel vůbec multiplayer, ale podle Microsoftu představuje ukázku toho nejlepšího z plné konzolové verze. Hlavním tahákem hry je tedy tour sestavená z dvanácti závodů.

Jak už jsme psali dříve, Apex obsahuje achievementy, kterých můžete posbírat za rovných tisíc bodů. Úctyhodná je i nabídka vozů. I když virtuální garáž na PC nedosahuje proporcí konzolové verze, 63 modelů určitě nikoho neurazí. Tratě pak budou k dispozici ve 20 konfiguracích v šesti lokacích po celém světě. Chybě nebudou ani varianty v podobě nočního závodu a závodu v dešti.

Hra se pyšní podporou DirectX 12 a rozlišením 4K. Zda ji váš počítač utáhne a v jaké kvalitě, se můžete ještě před stažením hry přesvědčit pohledem do tabulky s hardwarovými nároky, které vývojáři z týmu Turn 10 Studios odstupňovali podle toho, jestli se spokojíte s nízkými detaily, grafikou ve Full HD, anebo vyžadujete rozlišení 4K a 60 FPS.

Finální verze Apexu by měla vyjít ještě letos v létě. Na E3 se pak s dočkáme představení nové Forzy, která už vyjde na PC i Xboxu, jak vývojáři několikrát zdůraznili. Nový díl už ostatně byl formálně oznámen začátkem března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama