Negativní ohlasy na trailer CoD převažují
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Negativní ohlasy na trailer CoD převažují

Negativní ohlasy na trailer CoD převažují

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 5. 2016 07:42 13
Reklama

Magazín WCCFtech upozornil na zajímavou maličkost. Pokud jde o spokojenost hráčů s novým dílem Call of Duty a potažmo upoutávkou na Infinite Warfare jako takovou, mnohé napovídá pohled na palce přímo pod videem na oficiálním kanálu.

Záporné ohlasy jednoznačně převažují nad těmi kladnými. V tuto chvíli má reveal trailer na kontě 7 724 326 zhlédnutí. Toto úctyhodné číslo nasbíral jen na kanálu Call of Duty od 2. května. Jenže pokud se začtete do komentářů, není to s odezvou zase tak růžové. Některé z nich jsou alespoň docela vtipné.

A pokud byste náhodou neměli čas prohrabat se více než 110 tisíci komentáři, můžete svou pozornost soustředit třeba jen na oblíbené palce. Palec nahoru sice ukázce udělilo úctyhodných 176 tisíc diváků, jenže těch negativních je výrazně více a rychle jich přibývá. Už v tuto chvíli se trailer na Infinite Warfare může “pochlubit” bezmála 300 tisíci palci dolů.

Jasně, je to jen soutěž popularity, řeknete si. Call of Duty stejně naseká miliony dolarů, fanoušci budou spokojení a odpůrci série budou jen nechápavě kroutit hlavou. Škoda, že nelze oddělit ohlasy na hru samotnou a trailer, který i díky chytře zvolenému hudebnímu doprovodu nedělá svou práci špatně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama