Příští týden vyjde DLC pro XCOM 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští týden vyjde DLC pro XCOM 2

Příští týden vyjde DLC pro XCOM 2

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

6. 5. 2016 12:25
Reklama

Druhý rozšiřovací balíček pro XCOM 2 s názvem Alien Hunters vychází už příští týden. Nadešel tedy čas vyčistit své pušky a jít se rozstřílet nějaký ten šmejd z vesmíru. DLC přinese novou příběhovou misi, zbraně a brnění, vylepší zbrojírnu v Avengeru o Hunter's Lodge a přidá k dobru tři nové nepřátele typu Ruler.

Pokud tipujete, že se nebude jednat o vetřelčí pravítka, tipujete správně. Po dohrání nové mise můžete při hraní hry náhodně narazit na vetřelčí vládce, speciální jednotky, které mají unikátní vzorce chování a používají nové taktiky. Jeden takový bude Viper King z obrázku nahoře, a pokud ho nezničíte, může utéct a objevit se v pozdějších misích.

Proti takovým nepřátelům se vám bude hodit čtveřice unikátních zbraní, které se ve hře budou nacházet jen v jediném exempláři. Bolt Caster umí vystřelit jen jednu ránu na nabití, ale výsledek stojí za to. Hunter's Axe lze po nepřátelích hodit, ale ani na blízko se s ní nebudete cítit slabě. S pistolí ShadowKeeper vždy zasáhnete svůj cíl a navíc se po zabití protivníka zneviditelníte. Nakonec Frost Bomb dokáže cíle v okruhu výbuchu na chvíli zmrazit.

Pokud chcete i něco nového na sebe, tak byste se měli vydat na lov vetřelčích vládců. Z každé ze tří mrtvol si budete moci vyrobit nové speciální brnění s užitečnými schopnostmi. Třeba s takovým Icarus Suit budete moci létat po okolí a děsit svojí zbrojí bývalé poddané poraženého vládce. 

Alien Hunters bude možné koupit samostatně za 10 eur, ale také je součástí Reinforcement Packu s ostatními DLC, které stojí 20 eur. DLC Alien Hunters vyjde 12. května společně s patchem, který opraví nějaké bugy, zavede nové optimalizační řešení a vybalancuje singleplayer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama