Jaká mise byla nejtěžší pro autory Zaklínače
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jaká mise byla nejtěžší pro autory Zaklínače

Jaká mise byla nejtěžší pro autory Zaklínače

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 5. 2016 13:09 6
Reklama

Dokázali byste si zkusit tipnout odpověď na tuto otázku? Který quest byl pro vývojáře z polského studia CD Projekt RED nejobtíženější, pokud jde o design a technické řešení? Pokud nechcete, hádat nemusíte, o odpověď se podělili na oficiálním fóru.

Designér Mateusz Tomaszkiewicz odpověděl zvědavému hráči, že z technického hlediska by za nejobtížnější misi označil The Battle of Kaer Morhen. Jeho kolega Pawel Sasko s ním souhlasil a prohlásil, že během jedenáctileté kariéry coby designér úkolů nikdy nečelil takové výzvě jako v tomto případě. Od prvních návrhů ale tým podle něj počítal s tím, že to bude obrovská a komplikovaná úloha. Nakonec se však realita ukázala být ještě horší, než očekávali.

Mise obsahuje několik variací v závislosti na rozhodnutích hráče v mnoha předchozích vedlejších úkolech. Hráč se může dočkat podpory až 16 dalších postav a každá z nich má své vlastní scény a sekvence včetně několika specifických kombinací. Veškeré situace a cut scény fungují jako odměna pro hráče za jeho předchozí volby v minulých questech.

Oba designéři se shodli také na tom, že další misí, kterou bylo obtížné navrhnout, je quest Bloody Baron. Bude zajímavé sledovat, zda se pokusí vývojáři na základě předchozích získaných zkušeností překonat tuto laťku v nadcházejícím rozšíření a třeba po čase prozradí, že jim některý z nových úkolů dal zabrat ještě víc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama