I Dark Souls III může vypadat jako Limbo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka I Dark Souls III může vypadat jako Limbo

I Dark Souls III může vypadat jako Limbo

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 5. 2016 07:42
Reklama

Dost možná si ještě vzpomenete, že jsme loni v červenci psali o modu pro Dark Souls, díky němuž připomíná akční RPG od studia FromSoftware logickou plošinovku Limbo. Stejný autor nyní efektní černobílou stylizaci propůjčil i nejnovějšímu dílu populární série.

Modifikaci má na svědomí fanoušek vystupující na internetu pod přezdívkou googl4. Jak samotný autor upozornil na Redditu, jeho výtvor byste pro jistotu měli zkoušet v offline módu, protože vám nemůže garantovat, že se nesetká s nevítanou pozorností vývojářů, kteří jej mohou považovat za nepřípustný zásah do hry. Ti, kteří už mod vyzkoušeli, pak varují nováčky, že je hra díky omezené barevné paletě ještě tužší než normálně.

V tuto chvíli nefunguje po aktivaci modu klávesou F8 ani HUD, ale na tom ještě googl4 pracuje. Rád by tuto věc do budoucna opravil, ale nemůže podle svých slov nic závazně slíbit. Modifikace je ke stažení na Dropboxu autora, který byl ale beznadějně přetížen, a proto je dočasně kvůli příliš velkému trafficu nedostupný. Platí to alespoň v době psaní této novinky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama